❤️ Review: Philips Airfryer XL ;; Frituren en bakken zonder vet!!

Zoals jullie misschien allemaal wel gezien hebben op mijn social media mocht ik in samenwerking met Lekker en Simpel van www.lekkerensimpel.nl de Philips Airfryer XL testen, dat liet ik mij zeker geen twee keer zeggen.. Wauw wat was ik blij dat ik deze super machine zomaar mocht testen.

Een aantal weken geleden ontving ik de Airfryer, hij werd keurig thuisbezorgd met een pakketdienst en als extra verassing zaten er ook nog twee zakken Aviko Super Crunch Airfryer friet bij, mmm smullen!

❤️ Review: Philips Airfryer XL ;; Frituren en bakken zonder vet!!

Dat weekend kwamen mijn ouders bij ons thuis eten, dat kwam ideaal uit want met z’n allen testen is leuker dan alleen!! En hoe meer eters, hoe meer meningen. En toen wij de patatje en de kroketten ophadden, hadden we allemaal maar 1 mening!, “het was super lekker” . Op de verpakking van Aviko werd verteld dat de frietjes 100% krokant moesten zijn, nou dit is zeker weten het geval!! De frietjes waren krokant en daarnaast zagen ze er ook nog eens super uit met hun goud gele kleurtje. We waren verrast en hebben heerlijk gegeten.

❤️ Review: Philips Airfryer XL ;; Frituren en bakken zonder vet!!

In de dagen daarna en nu nog steeds staat onze Airfryer dagelijks aan. Diverse dingen maken we met de Airfryer.. zoete aardappel schijfjes, kibbeling, groente friet, groente vis, etc. De Airfryer lijkt wel een oventje. Want naast het bereiden van producten die je normaal in de frituur bereidt kun je er dus ook veel ander eten mee bereiden. Hierbij kun je denken aan het verwarmen van afbakbroodjes, maar je kunt er ook mee bakken, braden en grillen.

De Airfryer wordt standaard geleverd met het (frituur) mandje, maar en zijn nog andere bakplaten die je kunt aanschaffen, zoals een grill rooster, een grill pan, een bakplaat en een veelzijdige mand. Omdat ik zo enthousiast ben heb ik een bakplaat aangeschaft, daar hebben wij vorige week de groente vis van Queens op bereid, heerlijk! En zo klaar.

❤️ Review: Philips Airfryer XL ;; Frituren en bakken zonder vet!!

Ook een groot voordeel is dat zowel het mandje als de pan in de vaatwasser kan, na het bereiden van het eten heb je daarmee de keuken snel weer schoon en netjes, de vaatwasser doet het werk!

Tot nu toe heb ik nog geen nadelen ondervonden van de Airfryer, het is toch super dat je op een verantwoorde manier en zonder olie kunt snacken!! En dat je daarop niets hoeft in te leveren op smaak en kwaliteit! Ik vind het echt een uitvinding en raad jullie de Philips Airfryer XL aan. Met zijn 1.2kg vulgewicht kun je er ook nog eens heel veel friet en/of snacks tegelijk in kwijt!

En ohja naast het bereiden van maaltijden kun je er natuurlijk ook gewoon heerlijke traktaties of tussendoortjes mee maken, zo maakte ik een heerlijk bosbes muffin taartje in de Airfryer, ben je benieuwd naar het recept? Die vindt je hier.

 ❤️ Review: Philips Airfryer XL ;; Frituren en bakken zonder vet!!

 

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *