Deze week begon niet zo leuk.. bleef ik een dag bij huis omdat m’n schouder nog best wel zeer deed en autorijden niet verstandig was. Deze dag werd wel m’n iPad mini 2 bezorgd! Toch nog iets leuks op deze niet z’n leuke dag.
IMG_8591.JPG
Dinsdag begon ik met het rijden van de paarden.. Of nouja ik ging het proberen! Het voelde nog niet zo goed maar het lukte. S middags deden ik en m’n vriend nog wat boodschappen. En kochten we jarlozieen voor ons keukenraam. Om 19:15u begon m’n run2day training, dat ging goed!

google

image
image
Woensdag was m’n werkdag tot 17u . Na het avondeten maakte ik een wandeling met de hondjes en dook ik nog even de groentekas in. Vervolgens plofte ik op de bank en keek ik tv.

image
Donderdag trainde ik 4 paarden.. Het was heerlijk weer en heb zowel op het paard en in onze tuin genoten van het zonnetje! Heerlijk!! S middags longeerde ik nog Een jong paard en verder deed ik niet zo veel meer als genieten van het mooie weer. De aardbeien in onze tuin groeien ook erg hard, nog eventjes en we kunnen plukken.

image

image
Eindelijk het is de vrijdag dat ik, mams en mijn zus naar Guus Meeuwis gingen!! We vertrokken om 9uur zodat we eerst konden shoppen in Eindhoven, we lunchte bij Zoet&Zout en zijn goed geslaagd met shoppen. Om 20:00u begon Guus, het was geweldig!! Echt super!! Om 3u was ik weer thuis en dook ik gelijk m’n bedje in.

imageimageimage

Gister begonnen mijn vriend en ik met het trainen van de paarden. Vervolgens reden we even naar Hoogeveen, we deden wat boodschappen, heerlijk vers fruit van de markt. Na een warme douche plofte ik op de bank. Oeh dat kon ik wel gebruiken na z’n kort nachtje.

image
Vandaag zat ik lang te twijfelen, zou ik gaan hardlopen of niet?! Ik twijfelde omdat m’n schouder toch nog best gevoelig is. Daarom begon ik maar met het trainen van een paard. Daarna heb ik toch m’n hardloopschoenen aan getrokken voor een rondje. En dat ging goooeed!! 13.4km blij blij blij. Ook maakte we nog een wandeling met Chanou, lekker in het bos. We aten bij mijn zus en haar vriend, want we vierde vanavond vast de verjaardag van mijn zus haar vriend. En voor nu Lekker slapen.

image

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *