Nu ik dit typ heb ik een lekker weekje vakantie voor de deur staan.. Samen met m’n vriend & natuurlijk Chanou een paar dagen weg. Genieten in een hotel vlakbij Rotterdam, ik heb er zin in!!! Maar eerst de afgelopen week.

Maandag en woensdag mijn werkdagen.. 07:45u beginnen tot 17:00u. Tussen de middag mag ik altijd even hondjes uitlaten, heerlijk! Even genieten van de buitenlucht.

imageMaandagavond stond het eten klaar bij thuis komst. Na het toetje heb ik m’n rijkleren aangetrokken en heb ik Farrero nog even getraind.

image

 

Dinsdag gingen we met de paarden op wedstrijd. Ik zou eigenlijk met drie gaan, en m’n vriend met 1. Maar omdat m’n schouder nog heel gevoelig was, heb ik er twee gereden en mijn vriend ook. Ze sprongen redelijk goed! Farrero sprong top!! We werden 1e in het L springen. s’avonds had ik mijn training met Run2day, het was een leuke en geslaagde training.

image

Woensdagavond moest ik eten voor mijzelf maken, en de nieuwe aardappels zijn weer te koop, yumm daar heb ik van genoten. Verder dook ik onze groente tuin nog even in, want de aardbeien gaan nu zooooo hard.

image

 

Donderdag begon ik met het trainen van de paarden. Ik geniet daar zo van, lekker op de vroege ochtend. Na de lunch ben ik in het huis aan het werk geweest, stoffen, stofzuigen, douche en Wc’s schoonmaken, etc… Hihi ja dat hoort er echt allemaal bij. Daarna ben ik achter m’n laptop gaan zitten, en heb ik dingetjes uitgezocht voor volgende week.

image

Vrijdag mocht ik dan eindelijk naar Praktijk Hamminga met m’n schouder. Hamminga doet aan: Artrokinesiologie. Ja een moeilijk woord! Maar hij wil mij graag beter maken, en zegt dat dit gaat lukken!! Oh echt ik zou zo blij zijn! Met een lichaam als een zoutzak (ja zo voelde mijn lichaam) ging ik terug na huis. M’n schouder was direct al veel losser. S middags klungelde ik nog wat in de groentetuin en deed ik nog wat boodschappen. Ik maakte lekkere pannenkoeken voor het avondeten.

image

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Yjeeh zaterdag, mijn kleine lieve Chanou is jarig!! 3 jaar alweer, oeff wat gaat dat snel zeg. Ik kan me nog zo goed herinneren dat we haar gingen ophalen als puppy! Na een dikke knuffel en kus begon ik met een heerlijk feestelijk ontbijt. Vervolgens trainde ik drie paarden en longeerde er één. Na de lunch sprong ik samen met Chanou op de fiets, brood halen bij de bakker en een cadeautje halen voor Chanou, hihi lief! Verder die dag ben ik met de auto na de wasstraat gereden en heb ik de stofzuiger nog door ons huid gesjeesd. Om 20:00u zat ik gedoucht en wel voor de tv, want Guus Meeuwis kwam erop! 🙂

image

 

image

image

 

Vanmorgen begon ik met een rondje hardlopen, dat was best zwaar! Het voelde als ik lood in mijn benen had. Waarschijnlijk is mijn lichaam nog steeds bezig met het verwerken van de behandeling van vrijdag.. Dus ik besloot om niet zo ver te gaan. Het werd 7.1km in 35:30.. Dat was toch nog best een goede tijd, maar ohh het was warm, benauwd en mijn benen wouden niet zo goed. Na het hardlopen ging ik aan de koffie bij mijn schoonpapa, want het is natuurlijk vaderdag vandaag. Nu ik dit verhaal typ zit ik gedoucht en wel languit op de bank, buiten regent het hard..tja een druilerige zondag. Vanavond gaan me vriend en ik nog op visite bij mijn papa, gezellig! En dan morgen gaan we een paar dagen weg, yjeeeh ik heb er zin in!!

image

En ohjaaa ik was het bijna vergeten.. Ik maakte afgelopen week deze verrukkelijke chocolade karamel reepjes!!

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *