Afgelopen week was de week dat ik met mijn vriend en onze kleine Chanou een paar dagen weg gingen. Maar ook de week van de Kika run, CSI Twente en heel veel andere leuke activiteiten.

Tas gepakt? Check, Chanou haar spulletjes mee? Check, lekkere dingen mee en een goed humeur? Dubbel check. Yjeeh we kunnen op pad! Op weg naar Nieuwerkerk aan den IJssel, want daar overnachten we de komen de drienachten. Maar voordat we na het hotel gingen bezochten we Amsterdam & ook Madame Tussaud, dat was leuk zeg! Tegen 17uur arriveerde we in het hotel, nadat we alles op plek hadden gingen we heerlijk een hapje eten in het restaurant.. Yum genieten! Vervolgens maakte we nog een wandeling met Chanoetje langs een soort boulevard.

image

 

image

imageimage

 

image

Op vakantie hoor je uit te slapen toch? Dat is nou net het gene wat ik niet kan.. Gggrrr om 6uur al wakker. Na een uitgebreid ontbijtbuffet stapte we in de auto we brachten een bezoekje aan
de Hornbach, want ja die zit hier niet! Ook bezochten we Leiden & de foodhal in Rotterdam, Leuk hoor! We dineerde bij Pickles: een burger restaurant! Yumm. S avonds waaide we uit aan zee bij Hoek van Holland! Uitwaaien was het zeker want het was niet super mooi weer.

image

 

image

image

 

Je raad het al.. Ook woensdagmorgen was ik super vroeg wakker. Ik heb m’n hardloopkleren aan gedaan en ben een stukje gaan hardlopen, heerlijk ik liep om half 8 buiten in een heel andere omgeving als bij ons thuis. Na een warme douche en een uitgebreid ontbijt bezochten we Rosada outlet shopping.. Heerlijk op een terrasje met jus orange en een muffin 🙂 later die middag huurde we een bootje in de Biesbosch, genieten!! We sloten de dag af bij de Mac 🙂

 

image

 

image

image

image

 

Donderdag was helaas al weer ons laatste dagje van onze “mini” vakantie we bezochten de kaasmarkt in Gouda, maakte een heerlijke wandeling in Scheveningen en gingen vliegtuigen spotten bij Schiphol. Na een heerlijke pannenkoek en dus een volle buik waren we rond half 9 thuis.

 

image

 

image

 

image

image

 

Vrijdag stonden de paarden op ons te wachten.. Ik reed er drie en m’n vriend twee. Ook longeerde ik nog een paard. Verder deden we de boodschappen en haalde ik de stofzuiger door ons huis. S avonds was het tijd voor de TT nacht. Dit is een vast ritueel bij ons even rond slenteren in Assen 🙂 om half drie lagen we in bed. Het was een leuke en gezellige avond.

image

 

image

Gister morgen deed ik eerst een poging tot uitslapen maar ik zat om half 10 al op Farrero. Vervolgens bezochten we CSI Twente, een internationale springwedstrijd voor paarden. Rond een uur of drie reden we daar weg omdat we nog even naar Hoogeveen moesten om een cadeau te kopen voor mijn paps en wat andere kleine boodschappen te doen. S avonds was ik toch best wel moe, ik plukte nog wat aardbeien en plofte op de bank.

image

 

image

image

 

Vanmorgen ging de wekker om 7uur.. Ja echt en dat op zondag!! We gingen met de paarden trainen in Dalerveen. Dit moest zo vroeg omdat ik s middags de Run voor KiKa ging lopen. En deze Run voor KiKa ging gooeeed!! Ik was 2e vrouw op de 10km! Wauw ik stond gewoon op het podium.. Hihi! Toch had ik het best zwaar want het was warm en benauwd weer, maar yjeehh ik heb het gedaan!! Na het avondeten en een wandeling in het bos met Chanou, kijken we nu tv en gaan we op tijd na bed.

image

 

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *