De lekkerste recepten ontstaan eigenlijk zo uit het niets, dat gebeurde ook bij deze broccoli kaas pesto pasta. Er lagen nog een aantal ingrediënten in de koelkast die op moesten, daar voegde ik een paar ingrediënten aan toe, en toen ontstond dit lekkere recept. Het recept is niet alleen snel te bereiden maar ook nog eens gezond. Ideaal voor een door de weekse dag.

Benodigdheden:

⁃ 1 broccoli

⁃ 6 a 7 nestjes tagliatelle

⁃ Asperges in pot

⁃ 1 rode ui

⁃ 1 grote paprika

⁃ 8 a 10 Cherrytomaatjes

⁃ 1 bolletje mozzarella

⁃ 2el groene pesto (na smaak meer of minder)

⁃ Geraspte kaas

⁃ Gerookte kipfilet

Bereiding:

⁃ Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in 5 minuten gaar

⁃ Breng nog een pan met water aan de kook en kook hier in 8 minuten de tagliatelle gaar, af en toe roeren, giet af en zet even op zij.

⁃ Ondertussen maak je de paprika, cherrytomaatjes en rode ui fijn. Verwarm een beetje olie in een pan en bak hierin de paprika, cherrytomaatjes en rode ui

⁃ Voeg de gerookte kipfilet en de asperges in stukjes toe

⁃ Giet de broccoli af en meng deze ook door de groente en kip

⁃ Tot slot snijd je de mozzarella in kleine plakjes en voeg je die samen met de pesto en geraspte kaas toe, meng alles goed door en serveer de groente samen met de tagliatelle.

Enjoy!

Broccoli kaas pesto pasta

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *