Een aantal weken terug ontving ik een berichtje of ik het leuk vond om producten van de Notenlaer te testen. Claudia en noten? Dat past perfect bij elkaar :).

Ik ontving een zakje met walnoten, lijnzaad, amandelmeel, amandelen, pompoenpitten en dadels. Super leuk en lekker. Die middag bakte ik gelijk een walnoten amandel cake. Yumm!! (Recept komt binnenkort online).

De producten zitten in mooie natuurlijke bruine verpakkingen die je makkelijk open en dicht kunt doen. Achterop de verpakking vind je een etiket met product info. Mijn noten hartje ging hier even sneller van kloppen, mmm lekker hoor!

De Notenlaer is een familiebedrijf die staan voor:

• De lekkerste noten & superfoods van topkwaliteit

• Dagvers gebrand en met zorg verpakt

• Hoogwaardige producten tegen voordelige prijzen

• De Notenlaer: snelle levering & de beste service

De Notenlaer zijn de voordeelspecialist op het gebied van noten, gedroogd fruit en superfoods. Ze bieden in hun webshop de lekkerste verse amandelen aan, maar ook andere notensoorten als walnoten, cashewnoten, hazelnoten, pecannoten of macadamianoten. Deze rauwe ongebrande noten zijn 100% puur natuur, zo bevatten ze alle eigen aanwezige voedingsstoffen, super gezond dus!

Verder vind je in hun assortiment pitten en zaden, superfoods, zuidvruchten, muesli & granen, maar ook bakproducten.

Ga je liever voor biologisch? Geen probleem.. De Notenlaer verkoopt ook biologische noten en natuurvoeding. Deze producten zijn vrij van extra toevoegingen en zijn 100% biologisch..

Ben je opzoek na kwaliteitsvolle producten dan is een bezoek aan www.denotenlaer.nl zeker de moeite waard.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *