Nog geen inspiratie voor het avondeten? Maak dan deze Bloemkool tonijn ovenschotel. De groente, tonijn en aardappeltjes in combinatie met de Boursin maakt het tot een heerlijke maaltijd.

Benoodigdheden (4personen):
– 1 bloemkool
– 600gr. aardappelschijfjes
– 2 blikjes Tonijn op water
– 150gr. Boursin knoflook en kruiden
– 1 rode parika
– 1 groene paprika
– 1 ui
– teentje knoflook
– bieslook
– zout

bereiding:
– Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in
– Snijdt de bloemkool in stukje en kook deze 5minuten
– snijdt de paprika en ui in stukjes en bak deze samen met de knoflook in een pan
– Meng de bloemkool door de paparika, ui en knoflook en stort dit in de ovenschaal
– Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel dit over de bloemkool, paprika ui en knoflook
– Verdeel de aardappeltjes over de schotel, verwarm de Boursin en smeer dit eroverheen. Maak het af met een beetje bieslook
– Zet de ovenschotel 20 minuten in de voorwarmde oven.

Eet Smakeijk

image

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *