Pasta is en blijft altijd een goed idee! Je kunt er veel mee variëren. Deze keer tagliatelle met romige broccoli en zalm, yum smullen!
Benodigdheden 2 personen:
- 1 zalmmoot (a 200gr.)
- 1 broccoli
- 1 teentje knoflook
- 10gr Dille (meer of minder na smaak)
- 6 a 8 nestjes tagliatelle
- 200gr crème fraîche
- 2 handjes cashewnoten
- Snuf Peper/zout
Bereiding:
- Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle zoals aangegeven wordt op de verpakking.
- Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in ongeveer 5 minuten gaar.
- Ondertussen snijd je de zalm in stukjes en de knoflook en de dille fijn.
- Verwarm een beetje olie in een pan en bak hierin kort de knoflook, voeg de zalm toe en bak kort mee. Voeg ook de cashewnoten toe.
- Meng de crème fraîche met de fijn gesneden dille in een kom voeg hier de zout en peper bij en meng goed door.
- Giet de broccoli af en voeg deze toe aan de zalm, knoflook en cashewnoten.
- Verdeel nu het créme fraîche mengsel over het zalm broccoli mengsel en meng goed door.
- Giet de tagliatelle af en serveer apart met de broccoli zalm saus.
Smullen maar!