Tagliatelle zalm

Pasta is en blijft altijd een goed idee! Je kunt er veel mee variëren. Deze keer tagliatelle met romige broccoli en zalm, yum smullen!

Benodigdheden 2 personen:

  • 1 zalmmoot (a 200gr.)
  • 1 broccoli
  • 1 teentje knoflook
  • 10gr Dille (meer of minder na smaak)
  • 6 a 8 nestjes tagliatelle
  • 200gr crème fraîche
  • 2 handjes cashewnoten
  • Snuf Peper/zout

Bereiding:

  • Breng een pan met water aan de kook en kook de tagliatelle zoals aangegeven wordt op de verpakking.
  • Snijd de broccoli in roosjes en kook ze in ongeveer 5 minuten gaar.
  • Ondertussen snijd je de zalm in stukjes en de knoflook en de dille fijn.
  • Verwarm een beetje olie in een pan en bak hierin kort de knoflook, voeg de zalm toe en bak kort mee. Voeg ook de cashewnoten toe.
  • Meng de crème fraîche met de fijn gesneden dille in een kom voeg hier de zout en peper bij en meng goed door.
  • Giet de broccoli af en voeg deze toe aan de zalm, knoflook en cashewnoten.
  • Verdeel nu het créme fraîche mengsel over het zalm broccoli mengsel en meng goed door.
  • Giet de tagliatelle af en serveer apart met de broccoli zalm saus.

Smullen maar!

Tagliatelle zalm

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *