Jaaaaaa zoals je al leest in de titel;; mijn tweede halve marathon is een feit!!

Afgelopen maandag was ik alleen thuis daarom had ik voor mijzelf een duurloopje van rond de 10 a 12km op de planning. Er was ten slotte toch niemand die op mij zat te wachten voor een luxe tweede paasdag brunch, of iets dergelijks. Alleen mijn hond en kat, maar die lagen lekker achter het raam van de zon te genieten, dus tijd genoeg voor een “langere” loop.

Het was mooi en rustig weer toen ik vertrok, de kilometers vlogen voorbij, voor ik het wist had ik de 10kilometer al in de benen, moet ik nu al na huis? ik ga zo lekker.. Ik vond het zonde om te stoppen en besloot mijn rondje wat groter te maken. De 14, 15 en 16km passeerde op mijn horloge, mijn benen voelde nog steeds goed en ik besloot om mijn tweede halve marathon te gaan lopen.

Ondertussen was er een windje op komen zetten en verdween de mooie blauwe lucht in een donkere grauwe wolken lucht, maar ik was nu zo dichtbij een halve marathon dat ik het niet opgaf. 19kilometer.. drup drup  het begon te regenen, erg? neee heerlijk, maar die wind was wel erg!!

De laatste 2 kilometers waren zwaar. Regen en een dikke wind op mijn toch wel vermoeide benen. Maar ik rende door!! en dat resulteerde in mijn tweede halve marathon in een tijd van 1:53:15u, super blij en voldaan kwam ik thuis.

Halve marathon

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *