Heerlijk een extra extra lang weekend, want afgelopen maandag was het koningsdag en dat betekent vrij! Maar we hebben deze maandag niet stil gezeten, we gingen op wedstrijd met de paarden. Google mocht voor het eerst mee op wedstrijd, hij vond alles nog erg spannend maar het ging best goed. Farrero sprong ook erg fijn, en het paard van mijn vriend liep ook een net rondje. Geen prijzen dit keer, maar toch met een tevreden gevoel naar huis, en dat is het aller belangrijkste.

Maandag kwam ook de veearts mijn eigen echte paard opvoelen, want we hadden haar bij de hengst gehad, en Yesss ze is drachtig!! yjjeeeeh als alles goed gaat verwacht ik dus volgend jaar bij mijn eigen merrie een eigen veulen, hoe leuk is dat?! 🙂

2015-04-21 15.36.11

Dinsdag begon ik met het trainen van Good Luc, vervolgens mestte ik een stal af en ben ik snel naar de winkel gereden. Even wat kleine boodschappen gehaald. Dinsdag middag dook ik de schuur in, want mijn vriend en ik hebben een nieuw project: een moestuin kas maken!! en ik ging de kozijnen schuren, schoonmaken en verven, ohh wat een werk, maar wat ben ik blij dat er een deel klaar is. Nu kan de kas in elkaar en kan ik de andere delen op plek verven.

Even tussendoor: we hebben deze kozijnen met glas van mijn vriend zijn oom en tante gekregen, ze zijn best oud maar nog wel goed, een likje verf eroverheen en ze kunnen nog jaren mee. Super leuk om zo “voordeling” een kas te kunnen maken.

Dinsdagavond ging ik voor het eerst naar de Run2day training.. Run2day Hoogeveen organiseert hardlooptrainingen, het was erg leuk. We deden een interval training, leuk om zo een beetje te kunnen afwisselen. Ook maakte ik dinsdag nog een healthy chocolade cake. Wooh als ik het zo terug lees had ik best een drukke dag, hihi.

2015-04-28 15.54.232015-04-28 21.41.332015-04-28 18.02.05

 

Woensdag was dan het enigste werkdagje van deze week, ik had het best druk en het was dan ook snel 17:00uur. Na het avondeten maakte ik een wandeling met Chanou.
Deze foto maakte ik woensdag morgen om 06:30u hihi, een ochtend sprongetje.
2015-04-29 06.26.54

Donderdag trainde ik mijn 3 paarden, dan vliegt de tijd echt voorbij het was het alweer lunchtijd. Naar de lunch stofte ik ons huis en sjeede ik de stofzuiger erdoor. Vervolgens deed ik de boodschappen. Die avond aten wij een heerlijke Mexicaanse Quinoa bonen schotel. Na het avond eten maakte ik een wandeling met Chanou. Mijn vriend en mijn schoonvader waren de kas aan het opbouwen, het wordt erg leuk!
2015-04-30 18.15.27-1
Vrijdag trainde ik alleen Farrero en ik mestte een stal af. Vervolgens ging ik de ramen van de kas wassen, want die waren zo vies dat je er bijna niet meer door kon kijken. Tussendoor maakte ik nog brownies van Quinoa en om 16:15u moest ik bij Praktijk Hamminga zijn, dit is een praktijk voor artrokinesiologie. Artrokinesiologie is een behandelvorm waarbij gekeken wordt naar het hele lichaam. Oftewel, het gehele bewegingsapparaat. Dit om de oorzaak van de klacht op te sporen en gericht te behandelen. Ik ging hierheen omdat ik toch altijd nog een beetje last heb van mijn schouder. Die man vertelde mij dat hij dit op kan lossen. Wooh wat een kracht heeft die man. Door de behandeling werd ik erg duf (moe) wat later weer verdween gelukkig. S avonds kwamen mijn ouders gezellig koffie drinken.

2015-05-01 12.19.572015-05-01 15.02.10
Google en Good Luc mochten zaterdagmorgen weer aan het werk. Vinden jullie het al saai worden dat al mijn morgens bijna hetzelfde zijn? haha, i love my job! ik vind het zo fijn om mijn paarden te trainen. Voor de middag reed ik ook nog even naar de tuinwinkel en deed ik een boodschap bij de Action en de AH. Bij de tuinwinkel kocht ik nieuwe plantjes voor mijn moestuin, want die in de tuin stonden waren opgegeten door de vogels, zonde! maar nu hebben we het afgezet met lint. Verder deed ik nog wat huishoudelijke taken, maaide het gras en ik maakte een appel, karamel pecan taart.
2015-04-30 16.02.172015-05-02 17.45.47

Wooh de appel karamel pecan taart is goed gelukt en is vandaag (zondag) nog lekkerder dan gisteren, mmm smullen. Maar ik begon de zondag met een rondje hardlopen, nouja rondje… ik rende 11.68km in 01:01:34. Het was echt heerlijk weer om hard te lopen en ik had het gevoel dat door de behandeling van afgelopen vrijdag mijn onderrug en heupen losser zijn geworden (of zou dit nou komen omdat ik erop let?! huhmmm).Farrero mocht ook nog even aan het werk vandaag, en ik heb de plantjes klaar gemaakt om in onze nieuwe kas te gaan groeien.  Vervolgens plofte ik op de bank, even lekker helemaal niks: tv, boekje, laptop, Chanou… Iloveit! Voor het avondeten maakte ik een heerlijke spinazie bonen salade met zalm. Tot slot gingen we naar het avondeten onze kas inrichten.. Yjeeh de plantjes hebben hun plekje, en nu groeeeeiiieeeen maar!! En voor nu tv kijken met een lekker cappuccino en stukje appel karamel pecan taart.

2015-05-03 10.12.012015-05-02 21.18.26

2015-05-03 18.11.48-1

2015-05-03 19.36.48

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *