Jaa het is echt waar, Ik heb me ingeschreven bij de Basic Fit. Nu zie ik jullie denken… Jij ook nog fitnessen? Je doet al aan hardlopen en paardrijden.. Dan is dat toch helemaal niet nodig?
basicfit

Nou precies hetzelfde dacht ik ook, ik durfde het ook bijna niet te doen.. Maar m’n vriendin trok me over de streep.
Omdat ik 3x in de week hardliep wat eigenlijk best veel is hadden mijn spieren niet genoeg tijd om te herstellen voor mijn gevoel. M’n benen voelde soms erg moe en heel zwaar. Nee dat is niet goed!
IMG_1310
Ik heb besloten om 2x in de week te gaan hardlopen waarvan 1x bij het hardloop groepje en 1x in de week een duurloop. Daarnaast wil ik 1 of 2x in de week na de sportschool. Of als het zo uit komt in een andere volgorde.
Dit om mijn hardloop spieren te ontlasten en mijn andere spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had sterker te maken.
IMG_1429

Ja ik ben nou eenmaal een sportief mens, en dat kun je ook zomaar niet veranderen..”hihi” Samen met Anouk zijn we er een aantal keren geweest en we voelen ons er helemaal thuis.. Dat we dat niet eerder hebben gedaan 🙂

IMG_1542
Onze trainingen beginnen meestal met een cardio workout, hierbij kun je denken aan fietsen, crosstrainer of op de hardloopband. Daarna zijn alle spieren aan de beurt: buikspieren, biceps, rugspieren, etc. De duur van onze training is verschillend, de ene keer zijn we er met een uurtje al klaar mee en de andere keer trainen we iets langer.

basicfitlogo

De Basic Fit is een moderne en super leuke fitness club. Ze zijn voorzien van de nieuwste fitnessapparatuur en je kunt er onbeperkt terecht. Met hun lange openingstijden is er altijd een moment om te gaan knallen!! Naast het vrije gebruik van alle apparaten kun je er ook groepslessen of live lessen volgen.

Ik zeg: Kom op nou! en kom gezellig sporten bij Basic Fit.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *