kaas, je hebt ze in verschillende soorten, smaken en grootes. Ik was nooit gek op kaas, totdat ik op de markt een keer geitenkaas mocht proeven, ik was verkocht! Sindsdien ben ik gek op geitenkaas en eet dit zowat elke dag. Vandaag kwam ik op dit idee, en het is zo lekker dat ik het recept met jullie wil delen

Benodigdheden:

– brood
– geitenkaas
– pesto
– rucola
– olijven met zo gedroogde tomaten (AH)
– tonijn

 

Bereiding:

– beleg je brood met geitenkaas en pesto en leg deze in een pan
– bak het brood eerst op de kant waar geen kaas en pesto op zit, doe dit net zolang totdat het brood hard en een beetje bruin wordt
– keer het brood om, let op dat de kaas niet verbrand, want dit gaat snel
– maak het broodje af met rucola, tonijn en de olijven met gedroogde tomaten

Smullen maar!

2015-03-26 13.12.54-1

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *