Een lekker en gezond bordje pasta met pesto en geitenkaas. Mmm dit is pas genieten!!

Benodigdheden (2 personen):
– Volkoren spaghetti
– 6 cherry tomaatjes
– 12 zwarte olijven
– 2 a 3 el. Bettine geitenkaas spread kruiden
– 1 kipfilet
– Kipkruiden
– Zout/peper
– Handje rucola
– Pesto (na smaak)
– 300gr. groente (prei, taugé, paprika, wittekool) van alles is mogelijk

Bereiding:
– Verwarm een pan met water op het vuur en kook de spaghetti zoals aangegeven wordt op de verpakking
– Snijdt de kip in stukjes en strooi er wat kipkruiden overheen
– Verwarm wat olie in een pan en bak de kip bruin en gaar, snijdt ondertussen de groente en voeg deze toe aan de kip en bak deze kort mee.
– Meng de spaghetti door de kip en de groente en strooi er wat peper en zout overheen
– Schep 2 a 3 eetlepels geitenkaas door de spaghetti, kip en groente en meng goed door, haal het kort daarna van het vuur en meng de rucola, tomaatjes, pesto en olijven erdoor… En nu smullen maar

Eet smakelijk!

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *