Wij eten niet heel vaak kapucijners, maar na het eten van dit recept zou ik het wel vaker willen eten. Wat is dit lekker zeg!
Hou je niet van heel pittig eten? doe dan voorzichtig met de green curry paste.

Benodigdheden (2personen):
– 250gr. zilvervliesrijst
– 1 grote kipfilet of 2 kleinere
– 1 zak Thaise roerbakmix (400gr)
– 2el. green curry paste (Koh thai)
– 1 pot jonge kapucijners
– 200ml kokosmelk

Bereiding:
– Verwarm een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook, bereid de rijst zoals aangegeven wordt op de verpakking. Snijdt de kipfilet in stukjes, verwarm olie in een pan en bak de kipfilet gaar en bruin
– Voeg de roerbak mix toe aan de kip en bak deze voor ongeveer 5 minuten mee. Voeg de currypasta en de kokosmelk toe, schep dit goed door en voeg dan de kapucijners toe.
– Verwarm het geheel nog z’n 5 minuten zonder dat het gaat koken. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe en serveer de rijst met daarover de curry mix.

Eet smakelijk!

12

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *