Alweer een week voorbij gevlogen, oh oh wat gaat dat snel zeg. Jammer genoeg heeft de lente zich deze week nog niet echt laten zien. En ook mijn knie zit weer in een dipje, daarom heb ik deze week rustig aan gedaan met hardlopen.

Maandag en woensdag zijn mijn kantoor werkdagen, ik noem dit ook wel twee rustdagen, niet omdat ik niks doe haha! maar omdat dit twee dagen zijn waarbij ik voornamelijk zit. Bij thuiskomst heeft mijn vriend lekker gekookt. Woensdagavond zijn we op bezoek geweest bij mijn zus en haar vriend, ze hebben een geregistreerd partnerschap en dat hadden ze nu precies een jaar, tijd voor een klein feestje.

Dinsdag zat ik al op tijd op het paard, ik reed er drie en heb één stal af gemest. ‘s middags deed ik de boodschappen, dit viel niet mee.. ik moest voor mijn boodschappen naar drie supermarkten.. bleh! wat een gedoe, maar ik heb alles weer binnen. Na de boodschappen maakte ik nog snel verse pesto, dat is toch zoveel lekkerder dan uit een potje, en je kunt het langer bewaren. Portobelo’s waren dinsdagavond mijn avondeten, ohh wat was dat lekker!

2015-03-24 17.03.052015-03-24 18.05.42-2

Donderdag begon ik ook met mijn paarden en ook mestte ik een stal af.. haha niet echt veel variatie in mijn dagen, maar het zijn wel erg leuke dagen!! ‘s middags deed ik wat huishoudelijke taken, want die moeten nou ook gebeuren, helaas! Ook deze avond aten we iets, wat we nog niet eerder hadden gegeten, namelijk: Spaghetti Carbonara, yumm alweer zoooo lekker!

2015-03-26 13.12.54-12015-03-26 19.03.16
Yjeeh het was dan eindelijk vrijdag! Ik ging samen met mijn mams winkelen in Utrecht!!! Winkelen is altijd goed, en samen met mijn lieve mama maakt het nog beter!! hihi. We hadden een super leuke, gezellige en geslaagde dag. Wel hadden we vertragingen en een beetje ellende met de NS, maar dat mocht de pret niet drukken. Natuurlijk mocht een bezoekje aan de Yoghurt Barn deze dag niet ontbreken, we hebben genoten van hun heerlijke specialiteiten. Na al dat geslenter en pashokje in pashokje uit krijg je natuurlijk wel honger, wij namen een lekkere pizza bij Laplace, Yumm! Om 21:15u waren we weer veilig thuis. Het was een super leuke dag en ik heb leuke nieuwe dingen gescoord.

2015-03-27 15.34.192015-03-27 22.00.53

Zaterdag begon ik met het trainen van drie paarden, ook deed ik nog even snel een boodschap bij de supermarkt en toen was het alweer middag. Omdat het buiten slecht weer was ben ik achter de naaimachine gekropen, ik heb een overal gemaakt voor mijn schoonvader. Vervolgens draaide ik een paar wasjes en heb ik het huis gestofzuigd. Later die middag heb ik de spullen klaar gezet voor zondag, we moeten optijd weg met de paarden naar Luttenberg.

2015-03-28 10.38.502014-08-10 21.20.05

 

Eigenlijk was het best wel heel vroeg voor een zondag, we moesten er om zeven uur uit, maar de tijd werd ook nog verzet dus was het eigenlijk nog maar zes uur, en dat op zondag! Eigenlijk heb ik daar helemaal niet zoveel problemen mee omdat ik echt een ochtend mens ben hihi! De paarden sprongen goed, helaas had ik een pech foutje in de barrage. Ik werd 11e, er waren 10 prijzen, balen! Maar toch met een tevreden gevoel naar huis. Afgelopen nacht is ook het eerste veulentje bij ons geboren, alles is goed gegaan en moeders en zoon maken het goed! Verder hebben we vandaag niet heel veel meer gedaan, het weer was er ook niet na, een druilerige, regenachtige zondag.

2015-03-29 08.10.252015-03-26 20.49.06

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *