Dit was de week met de eerste warme dag, ohhh heerlijk!! ik heb er wel even van genoten, maar natuurlijk bestaat de week uit meerdere dagen dus we gaan eraan beginnen. Maandag was het tweede paasdag, dat betekende lekker een extra dagje vrij. Ik trainde mijn paarden, en ja toen was het alweer middag. Toch best fijn, het idee dat ik mij nooit hoef te vervelen, de dagen vliegen altijd zoo snel voorbij. Die middag had ik ‘oppas’ dienst haha! Nee er stond een merrie op bevallen, ze was erg onrustig en ik was alleen thuis. De hele middag stond de tv aan met de camera op haar gericht. Maandag op dinsdag nacht heeft ze dan ook haar veulentje gekregen. Na het avondeten heb ik nog even een wandeling gemaakt met mijn kleine Noetje. 2015-04-06 13.43.10 Dinsdag begon ik rustig aan, want later die morgen gingen we op concours met de paarden. Mijn vriend reed een netjes rondje met zijn paard. Farrero en ik gingen ook erg goed! We waren foutloos. Ik was super tevreden! 2015-04-07 21.42.58 Woensdag was dan de enigste dag deze week dat ik moest werken, haha wat een makkie he! Tijdens de lunchpauze mag ik altijd even naar huis om de hondjes uit te laten, dat vind ik altijd fijn! even achter de computer weg. De dag vloog voorbij, dat is altijd een goed teken he! hihi ik heb leuk en afwisselend werk. Rond 18u was ik thuis waar ik een heerlijke rode bieten salade met volkoren macaroni in elkaar flanste. En omdat ik vond dat mijn lieve hondje het verdiend had heb ik mijn schoenen na het avondeten weer aangetrokken en hebben we een lange wandeling gemaakt. 2015-04-08 13.23.062015-04-08 18.47.04 Donderdag trainde ik twee paarden, vervolgens mestte ik twee stallen af. Ja echt de tijd vliegt, het was alweer lunchtijd. Na de lunch mestte ik nog een stal af.. Oefff dat was spieren kweken hihi! verder die middag heb ik ons huis gepoetst en gestofzuigd. Na het avondeten gingen we bij mijn ouders op bezoek, even een kopje koffie drinken, gezellig! 2015-04-09 19.15.472015-04-09 12.59.45 Ook vrijdag begon ik met het trainen van twee paarden, verder had ik die dag niet heel veel gepland omdat ze mooi weer hadden voorspeld, en dit was inderdaad het geval. Yeahhh de eerste dag dat je écht van de zon kon genieten, en dat heb ik dan ook wel eventjes gedaan. Lekker mijn ligbedje in de tuin. Maar omdat ik niet zo heel goed stil kan zitten ben ik in de tuin aan het werk gegaan. Ons terras is weer mooi schoon,  klaar voor de zomer!! Na het avondeten heb ik mijn hardloopschoenen aangetrokken, want ook mijn lichaam moet tijdens het hardlopen weer wennen aan het warme weer. Ik liep 6.3km 2015-04-10 12.10.482015-04-10 19.57.13 Hehe, waar zou ik zaterdag de dag nou mee begonnen zijn? juist jaa… paardrijden! en ja alweer 2 paarden haha. Ik begon al op tijd, om 10 uur had ik mijn twee paarden al klaar. Toen was het tijd voor de boodschappen, ik bezocht de Lidl, Jumbo en de AH.. zo zoo nu kan het wel weer, alles weer op voorraad, dat is altijd zo lekker! Ik trakteerde me op een lekker speltbroodje met zalm yumm yumm. S middags heb ik mijn startnummer opgehaald voor volgende week, want dan ren ik de Cascaderun, yjeeh nu al zin in!2015-04-11 13.01.002015-04-11 17.02.18 Sunday is Runday?! en dat was vandaag ook voor mij het geval.. Yjeeh ik vind hardlopen toch zo fijn, heerlijk! Ik liep 10.1km in 55.59. Sinds vorige week heb ik geen zere knie meer tijdens en na het hardlopen, ik ben echt zo super blij!! Maar ik doe het wel even rustig aan voordat het straks weer mis is. Later die middag maakte we een lange wandeling (5.8km) in het bos en op de heide, genieten met het zonnetje. Op de weg terug naar huis trakteerde we onszelf op een lekker softijsje! De eerste ijsjes van het seizoen smaken altijd zooo lekker, echt genieten! Wat ook genieten was, was ons avondeten, we aten een gevulde portobello met gekruide aardappelpartjes en kip piri piri uit de oven, mmm! En voor nu, languit op de bank. 2015-04-12 11.20.26 2015-04-12 16.35.33 2015-04-12 18.14.55

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *