De lente is alweer een paar weken oud, en ik ben er toch zoó blij mee! heerlijk wakker worden met het zonnetje op het raam en ‘s avonds na het eten nog even in de tuin knooien, heeerlijk!

2015-04-19 20.05.57

Maandag een lekker dagje gewerkt bij thuiskomst had mijn vriend het eten klaar en na het eten ben ik nog even in de tuin aan het werk geweest, ik maaide het gras en heb de plantjes gepoot. Leuk leuk leuk!

Dinsdag was mijn vriend ook vrij we begonnen met het trainen van de paarden en ik mestte daarna nog twee stallen af. Na de lunch deed ik nog wat huishoudelijke taken. Later die middag vetrokken ik en mijn vriend naar Hengelo. We waren van plan om de Ikea en de Makro te bezoeken.. Maar ik zag een INTERSPORT MEGASTORE en jaaaa daar moet ik heen, ook al heb ik niets nieuws nodig haha!
Wauw wat een winkel, echt leuk! We aten bij de Ikea en later bezochten we de Makro, daar kocht ik nog een Sistema To Go lunch box, super handig!!

2015-04-14 22.39.102015-04-14 21.45.07
Woensdag was weer een dagje op kantoor, mijn hondje was deze week mee naar het kantoor, haha heel gezellig! Na het avondeten heb ik mijn hardloopschoenen aangetrokken en heb ik ook nog even van het heerlijke weer mogen genieten tijdens mijn run.

2015-04-15 20.19.41
Donderdag begon ik met het trainen van mijn paarden, en deed nog wat werkzaamheden in en rondom de stal en jaa toen was het alweer middag, tijd voor lunch! Na de lunch was het tijd om mijn poetsschotje voor te doen, haha neee dat schotje is niet waar, maar op donderdag is het wel poetsdag. Stoffen, stofzuigen, etc. ook deed ik snel nog wat boodschappen. Die avond aten we speltpasta met spinazie, ei, champignons en gehakt mmm

2015-04-16 18.09.31

Vrijdag gingen we op concours met de paarden, maar voordat we gingen moeten we natuurlijk eerst de paarden klaarmaken, poetsen en de vrachtwagen inpakken. Dit keer ging de reis naar Geesteren, een erg mooi buiten concours. Mijn vriend en zijn paard reden een net rondje in het B springen, hij werd 8e! Ik reed met Farrero in de klasse L, Farrero sprong super we werden 4e! een super goed dagje dus. Bij thuiskomst alles weer uitgepakt en opgeruimd, verder heb ik niet zoveel meer gedaan.

2015-04-17 17.03.21

Zaterdag trainde ik 3 paarden, ik begon al vroeg en was daardoor ook al op tijd klaar.. Ik deed nog snel een boodschap bij de Jumbo voor de middag, daarna was het tijd voor de lunch, lekker buiten in het zonnetje.. Heerlijk!! Na de lunch sjeesde ik de stofzuiger door het huis, hing ik de was buiten op en stapte in de auto op weg naar Hoogeveen, even wat kleine boodschappen bij de Action en ook ben ik even langs de Run2day en Intersport gegaan, altijd leuk om even te snuffelen 🙂 Op de markt kocht ik nog verse aardbeien en frambozen, mmm! Toen ik thuis kwam heb ik mijn bedje buiten in de tuin gezet en heb ik nog heerlijk genoten van de zon en een ijsje.

2015-04-18 15.59.222015-04-18 16.59.07

Vanmorgen had ik een morgen dat ik kon uitslapen en ja dan ben je dus om 6uur wakker, hihi fijn! Dit is de dag dat ik de Cascaderun ging lopen, yjeah ik had er zin in en was er klaar voor. Ik ontbeet met twee speltbroodjes en versgeperste sinaasappelsap. Na een wandeling met Chanou stapte we in de auto op weg naar mijn ouders, want die gingen mij vandaag aanmoedigen. Ik startte vanuit vak E.. Ik liep erg lekker maar dat kan ook bijna niet anders met het vele publiek aan de zijkant.. leuk hoor. Ik liep 8km in 41.19 minuten, dit is meer dan 4 minuten sneller als vorig jaar!! Tevreden gingen we weer naar huis. Wat een geweldig evenement is de Cascaderun toch, volgend jaar gaan we zeker weer mee doen.

2015-04-19 09.47.492015-04-19 15.12.30-12015-04-19 16.17.05

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *