Gister stond er bij thuiskomst een pakketje op mij te wachten. Dit pakketje was afkomstig van de Bettinehoeve, of beter bekend: die heerlijke kazen van Bettine.bettine11
De Bettinehoeve is van een ambachtelijke geitenkaasmakerij uitgegroeid tot een professioneel productiebedrijf. De ambachtelijke smaak en uitstraling zijn echter op een unieke wijze behouden. De milde en zachte smaak van de Hollandse geitenmelk proef je ook daadwerkelijk terug in hun kaas en is daarom zeer populair. Bettine is gezond genieten
Bij het openmaken van het pakket werd ik totaal verrast door de luxe en uitgebreide kaasmand.
De kaasmand bevat de volgende soorten geitenkaas:
– Bettine spread naturel
– Bettine spread kruiden
– Bettine spread honing
– Bettine saladebolletjes naturel
– Bettine verse kaas honing
– Bettine verse kaas naturel
– Bettine blanc
Bettine Verse Geitenkaas Spread Naturel 125g

Verse Bettine geitenkaas spread is heerlijk om te smeren op sandwiches, (stok)brood, bagels of op toast! Ideaal te gebruiken als dipper met o.a. rauwkost, chips, etc. Lekker om mee te koken in combinatie met vlees, vis of pasta.

De smaak naturel is heerlijk mild en fris.

Tevens is het bakje met spread op te warmen in de magnetron (40 seconden op 900 Watt). Hierdoor krijg je een heerlijke warme saus voor over de pasta of vis. Uiteraard kun jezelf verse ingrediënten aan deze saus toevoegen.

Bettine verse geitenkaas spread naturel is verkrijgbaar bij: Jumbo, AH XL en Plus.
bettine13

Bettine Verse Geitenkaas Spread kruiden
De verse Bettine geitenkaas spread is heerlijk om te smeren op sandwiches, (stok)brood, bagels of op toast! Ideaal te gebruiken als dipper met o.a. rauwkost, chips, etc. Lekker om mee te koken in combinatie met vlees, vis of pasta.

De smaak kruiden is heerlijk fijn en kruidig.

Tevens is het bakje met spread op te warmen in de magnetron (40 seconden op 900 Watt). Hierdoor krijg je een heerlijke warme saus voor over de pasta of vis.

Bettine verse geitenkaas spread kruiden is verkrijgbaar bij: Jumbo, AH XL en C1000. bettine14

Bettine Verse Geitenkaas Spread Honing
De verse Bettine geitenkaas spread is heerlijk om te smeren op sandwiches, (stok)brood, bagels of op toast! Ideaal te gebruiken als dipper

Bettine verse geitenkaas spread honing is verkrijgbaar bij: Jumbo, AH XL en Plus.
bettine15


Bettine Salade Bolletjes Naturel
Verse Bettine Salade bolletjes zijn handig in gebruik. De bolletjes zijn gemakkelijk te strooien en de verpakking is hersluitbaar. Heerlijk bij salades, maar ook op pizza’s, pasta’s en in de soep.

Bettine salade bolletjes naturel is verkrijgbaar bij: Jumbo en Plus. bettine16


Bettine Verse geitenkaas honing

Verse geitenkaas met honing in zeven handig voorgesneden plakjes, gemaakt van 100% Nederlandse geitenmelk. De Bettine geitenkaas met honing kenmerkt zich door de zachte en zoete smaak. De verse geitenkaas is geschikt voor vegetariërs, aangezien de kaas wordt gemaakt met vegetarisch stremsel.

Proef de ambachtelijke smaak op een broodje, in de salade of gezellig bij de borrel.

Bettine verse geitenkaas honing is verkrijgbaar bij: Jumbo, Plus, Deen, Dekamarkt, Nettorama, Emté, Dirk en C1000.
bettine17


Bettine Verse Geitenkaas Naturel

Verse Bettine geitenkaas in zeven handig voorgesneden plakjes, gemaakt van 100% Nederlandse geitenmelk. Naturel geitenkaas heeft een milde en frisse smaak.

Bettine verse geitenkaas naturel is verkrijgbaar bij: Jumbo, Plus, Deen, Dekamarkt, Nettorama, Emté, Dirk en C1000. bettine18


Bettine Blanc
Ambachtelijk bereid van Hollandse verse geitenmelk.
Deze romige geitenkaas is geliefd om z’n milde karakter. De zachte binnenkant gaat gehuld in een stevige, hagelwitte korst. De verfijnde smaak dankt hij aan z’n geduldige rijping – van buiten naar binnen. Stuk voor stuk op traditionele wijze bereid in onze ambachtelijke kaasmakerij. En dat proef je.
Smaakomschrijving: Licht pittig

Dit product past uitstekend bij verschillende gerechten, op een kaasplankje of in combinatie met een stukje stokbrood.
Bettine blanc is verkrijgbaar bij: Jumbo en AH XL.
bettine19

De complete voedingswaarde van deze producten kun je bekijken door HIER te klikken.Binnenkort zou het eerste recept met één van deze heerlijke geitenkaas producten op de website geplaatst worden.
Kun je niet meer wachten? En heb je zin om zelf aan de slag te gaan? Of wil je gewoon deze heerlijk kazen proeven, Kijk dan eens op de website van Bettine: www.bettine.nl ,naast alle producten vind je er ook heerlijke recepten.
bettine11

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *