Champignons, mmm ze zijn heerlijk en ze passen bijna overal bij! Uit de kluit gewassen champignons worden ook wel Portobello’s genoemd. Deze grote champignons kun je vullen met verschillende groentes, dat heb ik ook gedaan. Deze keer heb ik gekozen voor geitenkaas, olijven en gedroogde tomaten, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld paprika ui, etc.
Benodigdheden:
– Portobello’s (ik had er 2)
– Geitenkaas
– Rucola
– Olijven
– Gedroogde tomaten (olie)
Bereiding:
– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Maak de portobello’s schoon en verwijder het steeltje
– Laat de gedroogde tomaten goed uitlekken (anders komt er teveel vocht in de portobello)
– Leg een helft van het geitenkaasje in de portobello, leg daar bovenop de rucola, zon gedroogde tomaat en de olijven
– Maak het af met de andere helft van het geitenkaasje
– Zet de portobello’s nu voor zo’n 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Enjoy!