Dit recept was ik eigenlijk een beetje vergeten tussen al die lekkere baksels, maar hier is die dan eindelijk op mijn website. De supermarkten staan vol met spaghetti of sausjes die je voor de spaghetti kunt gebruiken, helaas zijn aan al deze sausjes veel rommeltjes toegevoegd. Ons lichaam heeft helemaal niks aan deze rommeltjes. Daarom heb ik een verse saus gemaakt voor over de spaghetti
Benodigdheden:
– Volkoren spaghetti
– 1 blikje gepelde tomaten
– 1 blikje tomatenpuree
– 2 teentjes knoflook
– Ui, paprika, champignons (groentepakket voor spaghetti kan ook)
– Rundergehakt
– +/- 1 el. oregano
– +/- 1 el. basilicum
– Peper/zout
Bereiding:
– Kook de spaghetti zoals aangegeven wordt op de verpakking
– Snijdt de groentes en bak het gehakt gaar
– Voeg de knoflook en de ui toe aan het gehakt en bak even kort mee
– Voeg ook de andere groentes toe
– Wanneer de groentes gaar zijn voeg dan de oregano, basilicum en peper/zout toe en roer goed door
– Voeg als laatst de gepelde tomaten en de tomatenpuree toe, roer goed door en laat het voor een paar minuten op een laag pitje staan
– Serveer de saus los van de spaghetti.
Eet smakelijk!