Heerlijke spaghetti pasta met een Italiaans tintje, geserveerd met pesto, spekjes en spinazie. Makkelijk te maken en snel klaar.
Benodigdheden:
- spaghetti
- 200gr champignons
- 1 rode paprika
- 1 potje pesto alla genovese
- +/- 200gr verse spinazie
- 250gr spekjes
- 1 prei
- Parmezaanse kaas
- Peper
Bereiding:
- Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti zoals aangegeven wordt op de verpakking
- Verwarm een koekenpan zonder olie en bak hierin de spekblokjes
- Snijdt de champignons, paprika en prei in stukjes. Voeg dit aan de spekblokjes toe wanneer deze bruin en gaar zijn.
- Schep nu 2 à 3 eetlepels (na smaak) pesto toe aan de spekjes, paprika, prei en champignons en meng dit door.
- Voeg nu hand voor hand de spinazie toe, voeg steeds weer een handje toe als de spinazie in geslonken is.
- Meng de spaghetti door het groente spek mengsel en breng op smaak met een beetje peper.
- Serveer op een bord en maak het af met een beetje parmezaanse kaas.
Smullen maar!