Gisteravond heb ik eindelijk een vorm gekocht om eigen bonbons te maken.. Vanmorgen was het ditect tijd om hem te proberen 🙂
Ik heb geen ervaring met het maken van bonbons, toch zijn ze best goed gelukt.. Alleen de bonbons met pindakaas zijn minder mooi, deze zou je dus eventueel weg kunnen laten

Benodigdheden:
– 200gr. Melk chocola
– nutella
– pindakaas
– walnoten
– laat ongeveer 80gr. melkchocolade au bain marie smelten

blogger-image-96338178

– vul de vormpjes zodat je de bodem niet meer ziet.. Schudt het vormpje een paar keer heen en weer zodat de lucht belletjes eronder weg kunnen komen

blogger-image-197635845

 

 

 

 

 

 

 

 

– zet het even in de koelkast
– wanneer de chocolade een beetje hard is geworden haal je het weer uit de koelkast.
– vul de vormpjes nu met een laagje vulling ( ik heb een paar met nutella gedaan een paar met pindakaas en een paar met walnoten)

blogger-image--1978609731

blogger-image-1060677399

– laat dan weer z’n 80gr au bain marie smelten en vul het vormpje tot de rand.
– schudt het vormpje weer heen en weer op zo gaatjes in je bonbon te voorkomen
blogger-image--1155480271

– laat de bonbons goed hard worden in de koelkast (ik heb ze een middag in de koelkast laten staan).
blogger-image-680732478

blogger-image-617498399

Eet smakelijk!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *