Een gezonde maaltijd en snel op tafel, deze kerrie rijst is dan de uitkomst. De combinatie zalm en spinazie doen het altijd goed dat dan weer in combinatie met de kerrie rijst maakt het heerlijk!

Benodigdheden (2 personen):
– 250gr. zilvervliesrijst
– +/-100gr. zalm
– spinazie
– peper/zout
– 200gr. champignons
– 1 a 2 el. kerriepoeder (of na smaak)
– klein handje rozijnen

Bereiding:
– Verwarm een pan met water op het vuur en bereid de rijst zoals aangegeven wordt op de verpakking
– snijdt de champignons in plakjes, verhit een beetje olie in een pan en bak de champignons gaar. Voeg de spinazie toe en bak kort mee.
– snijdt ondertussen de zalm in stukjes en strooi er wat zout en peper overheen
– Giet de rijst af en bestrooi het met kerrie poeder, meng de kerriepoeder goed door de rijst zodat het goed wordt verdeeld.
– voeg de rijst aan de champignons en spinazie toe en roer goed door
– als laatste voegen we de zalm en een klein handje rozijnen toe, meng alles nog even goed door elkaar en smullen maar.

Eet smakelijk!

image

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *