Deze lekkere en gezonde appel crumble kun je op vele manieren eten: als ontbijt, als tussendoortje, als avondsnack of gewoon wanneer je er zelf zin in hebt 🙂
Daarnaast is het ook nog eens makkelijk te maken.
Benodigdheden:
– 1 appel (zoetzure)
– 25gr. meel (speltmeel, amandelmeel, etc.)
– Kaneel
– 2el. kokosolie
– 1el. honing
– Noten
Bereiding:
– Verwarmd de oven voor op 180 graden, snijdt de appel in stukjes en doe deze in een kommetje, bestrooi de appel met kaneel en meng het even door elkaar zodat de kaneel goed verdeelt wordt.
– Pak een ander schaaltje en doe het meel, kokosolie en honing hierin. Kneed het met je vingers tot crumble.
– Doe de appel in een ovenbestendig schaaltje en verdeel de noten door de appel. Strooi de crumble er overheen en zet de taartjes nu voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.
– Laat de appel noten crumble een beetje afkoelen, strooi er eventueel nog wat rozijnen overheen en genieten maar.
Eet smakelijk!


