Soms houd je zoveel eten van je vorige diner over dat het zonde is om weg te gooien. Dit hadden wij met andijvie, we aten stamppot rauwe andijvie, maar er bleef best veel andijvie over. Daarmee maakte ik een dag mater deze heerlijke lunch.

Benodigdheden:
– 2 handjes andijvie
– 2 wortels (of 6 kleine worteltjes)
– 6 druiven
– 1 augurk
– 6 zilveruitjes
– Fettakaas
– 3 walnoten in stukjes
– 1 el. Zadenmix (omega Seeds)
– Handje rozijnen
– 2 tl. Groene pesto

Bereiding:
– snijdt de wortels in plakjes en verdeel deze door de andijvie
– Snijdt de druiven doormidden en de augurk in stukjes, meng dit samen met de zilveruitjes, fettakaas, rozijnen, en de walnoten door de andijvie.
– Maak het af met een beetje pesto en 1 eetlepel zadenmix.

eet smakelijk!

image

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *