Oh jeetje zeg.. iedereen zegt het geniet van het kleine want ze zijn zo groot! Nou heel cliché maar het is echt zo!! Nu is Melvin natuurlijk nog niet echt groot maar het gaat zooo snel, hij is straks alweer 8 maanden.

Melvin is al een echte boef, hij staat in de box, tijgert het huis door en doet al dingen die eigenlijk niet mogen lees; met zijn handen in de waterbak van ons hondje, aan de gordijnen en de planten trekken. Haha! Als ik er wat van zeg gaat hij heel hard lachen.

Vorig weekend heeft hij zijn schoentje gezet, ook al snapt hij er nog niet veel van toch vind ik dat het er ook nu al bij hoort. Zo zijn we ook naar de intocht geweest, de muziek en alle mensen vindt hij alleen al prachtig.

Dit weekend is het Sinterklaas weekend, morgen gaan we naar het werk van mijn vader waar Sinterklaas komt en zondag vieren we het bij mijn ouders. Super gezellig! Dan op 5 december mag Melvin ook een cadeautje van Sinterklaas verwachten bij papa en mama en bij de andere opa en oma. Ohjee wat een verwennerij!!

Geven jullie ook al cadeautjes voor Sinterklaas als ze zo klein zijn?

Recept:

Super simpel Banaan peren fruit hapje.

Eigenlijk is het niet eens een recept, maar je moet er altijd maar net even opkomen, dus bij deze:

Benodigdheden:

⁃ halve banaan

⁃ Halve peer

⁃ Staafmixer of een vork 🙂

Bereiding:

⁃ snijdt de banaan in plakjes, schil een halve peer en snijdt deze in blokjes

⁃ Prak het met een vork of mix het met de staafmixer.

Klaaar!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *