Ondertussen is Melvin alweer bijna 6 maand oud, wat gaat dat onwijs snel zeg.. Maar hoe gaat het met ons? En hoe doen wij het nu met zn schat van een mannetje erbij… 

De antwoord op die vraag kan ik heel snel beantwoorden;; het gaat vanzelf!! Vanaf het moment dat Melvin geboren is gaat het zo vanzelf, ik zou en kan echt geen leven zonder hem voorstellen. Ik ben zo verliefd op onze lieverd!!

Tuurlijk moeten we dingen plannen, zo heeft Melvin zn slaapjes nodig, zn voeding en kan ik niet zonder overleg gaan hardlopen of paardrijden, etc. Maar met een beetje overleg is ook dit zo geregeld.. paardrijden doe ik regelmatig weer en hardlopen ben ik weer mee begonnen. Twee weken terug ben ik zelfs na een lange tijd weer op de mountainbike gestapt om samen met pap door de bossen te crossen.. heerlijk!

En trotse oma paste op Melvin, prima geregeld.

Met mijn werk heb ik afgesproken dat ik naar huis/oppas mag gaan om te (borst) voeden, ik vind dit echt super fijn! De oppas appt door wanneer Melvin honger krijgt en ik ben dan binnen no time bij hem.

Verder hoef ik qua voeding niet echt rekening te houden met tijden.. ben ik in de stad en is het voedingstijd?! Dan lassen we even een koffie of ijs pauze in en ga ik eerst Melvin even voeden. Naast dat borstvoeding super goed is voor Melvin is het ook nog eens heel erg handig! Je hebt de voeding altijd bij je in de juiste temperatuur. 🙂

Ook zijn wij begonnen met oefenhapjes, dit is zo leuk om te geven.. peer en appel zijn echt zijn favoriet. Maar ook zoete aardappel gaat er goed in.

Omdat ik om mij heen regelmatig vragen krijg over oefenhapjes, over hoe en wat ik precies maak wil ik dit graag met jullie delen.. bij deze de eerste:

Wortel hapje

Benodigdheden:

  • wortel
  • Eventueel borstvoeding, olie of water 

Bereiding:

  • Schil de wortel en was hem goed schoon 
  • Snijdt hem in plakjes en breng het in een laag water aan de kook, kook de wortel in zn 10 a 15 minuten gaar
  • Giet de wortel af en pureer hem met de staafmixer. Eventueel kun je een beetje borstvoeding, water of olie toevoegen om het smeuïge te maken, dit heb ik zelf nog niet gedaan.
  • Laat het even afkoelen.
  • Yumm veel plezier met geven 🙂

Wortel hapje

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *