Oepss.. Week 28 is er helemaal bij ingeschoten. En nu zit ik te denken, wat heb ik allemaal gedaan hihi!

Maandag en woensdag waren twee werkdagen.. Het was vrij rustig op kantoor, maar voor mij best druk omdat op woensdag om 17:00u mijn vakantie begon!! Yjeeh met een goed gevoel en alles lekker aan kant reed ik naar huis.

Dinsdag trainde we de paarden.. Geheel onverwachts kreeg ik een whats app berichtje van de loopgroep of er iemand zin had om die avond een rondje te gaan hardlopen.. Z’n 10km! Onverwacht was dit omdat de loopgroep eigenlijk een vakantie stop heeft, maar wij als bikkels toch door trainen. We liepen lekker en totaal 11km.image
Donderdag was ook een paarden dagje.. Maar ook Een schoonmaak dag, en de dag dat mijn schoonouders alles hebben uitgelegd op de boerderij.. Jaa want ze gaan een nachtje op vakantie en ik verzorg de beesten :). Die avond maakte ik een heerlijke couscous salade!

image

 

Vrijdag begon ik met het trainen van twee paarden.. Daarna was ik ook remy op de boerderij.. Ik maakte tussendoor nog een heerlijk gezonde chocolade kwarktaart!! Mmm en die is echt goed gelukt. Rond 5u begon ik met het voeren van de konijntjes, vervolgens de paarden en de paarden bij mijn vriend zijn oom deden we na het avondeten.

image

image

Zaterdag begon ik vroeg met voeren, om 8u had ik hier bij huis alles klaar! Ik heb mijn hardloopschoenen aangetrokken en ben met een mega omweg naar mijn vriend z’n oom gerend om daar de koeien en de paarden te verzorgen.. Vervolgens maakte ik mijn hardloop rondje af.. Totaal 12km! S middags begon ik met het wassen van de paarden en stallen af te mesten, want zondag moesten we op concours, en dan moeten de paarden schoon zijn.
Rond een uur of 4 was er tijd om zelf nog even het zwembad in te duiken. Maar niet lang want rond 5uur begon de voer ronde weer. We aten laat, m’n vriend nam lekkere patatjes mee, die hadden we ook wel verdiend.

image

 

Zondag.. M’n schoonouders waren weer terug en ik kon het lekker rustig aan doen.. At m’n ontbijt, maakte nog koekjes en vervolgens gingen we met de paarden op wedstrijd.. Bij aankomst liepen ze zover achter dat alleen mijn vriend maar kon starten.. Want we hadden die avond Een etentje op het programma staan met m’n vriend z’n oom. En vonden dat we het niet konden maken om dit af te zeggen.. M’n vriend was nog een keer 7e en die avond hebben we heerlijk gegeten!

image

 

## WEEK 29 ##

week 29.. Mijn eerste vakantie week.. Een week met een hoogtepunt en met een diepte punt.. Want nu zit ik geblesseerd op de bank!

Maandag trainde ik één paard en deed wat huishoudelijke taken.. Verder was het een erg rustige dag.. Lekker hoor!

Dinsdag Jaaa daar is m’n hoogtepunt ik liep een nieuw PR 18 km! Tja als ik er nu aan terug denk is het eigenlijk mega ver.. Hihi! Maar het ging zo lekker. Samen met m’n vriend deden we wat boodschappen en waste de paarden. S avonds gingen we allebei met 1 paard op wedstrijd.. Ik was nog 6e in het L springen.

image

 

Woensdag begon ik met het trainen van twee paarden en longeerde ik mijn eigen paard. Tjaa ik zit te denken.. Maar kan niet zo goed herinneren wat ik allemaal gedaan heb die woensdag.. Wel weetniet dat mijn benen best zwaar aanvoelde hihi! En ohjaa ik maakte die verrukkelijke burger!! Mmm

image

Donderdag trainde ik 3 paarden, deed wat boodschappen en ging kijken op concours De Wolden.. Daar is deze en volgende week een internationaal concours. Leuk om te kijken! Het was zo warm daar dat mn Chanoetje alleen op de tafel in de schaduw kon zitten. Voor het avond eten maakte ik spring rolls.. Grappig om te proberen en ze waren nog lekker ook.

image

 

image

 

Ojee de vrijdag begon zo goed.. Trainde 4 paarden, mestte een stal af en lag even heerlijk in de zon. Maar toen.. Rond een uur of 4 wou ik even mijn paard uit de stampmolen halen, mijn paard schrok.. Duwde mij weg en trapte achteruit AUW! Een trap tegen mijn kont.. En mijn ene knie was rauw omdat ik viel. Gelukkig viel het allemaal mee want het had veel erger gekund! Maar ik heb verder die dag weinig gedaan.. Lopen deed zeer.. Eigenlijk alles wat ik deed, deed zeer. Ik trakteerde mezelf die avond met veel moeite op pannenkoeken.

image

 

image

 

image

 

Na een helse nacht van het niet weten hoe ik in bed moest liggen was het toch eindelijk zaterdag! Ik trakteerde mezelf met een ontbijt op bed en deed het lekker rustig aan. Met een gang als een slak deed ik wat boodschappen en ging daarna na CH de Wolden, daar mocht ik lekker op de vip zitten! Na een uitgebreide lunch vertrok ik rond 3uur.. Want ik had nog in m’n hoofd om nieuwe nootjes van de markt te halen. En als ik dat in m’n hoofd heb moet dat ook gebeuren hihi! Bij thuiskomst plofte ik heeeel voorzichtig op de bank en heb ik de frituurpan maar even aangezet. Hihi oepss!

image

 

image

image

Zondag.. Het gaat al iets beter.. Toch kon ik niet in slaap komen en doen mijn knieën best wel zeer. Ook vandaag heb ik weer op het concours de wolden gekeken, en ook nu mocht ik een poosje op de vip zitten! Fijn.. Rond half vier ging ik naar huis.. Mijn zus en haar vriend kwamen mij ophalen, zei en mijn ouders waren net terug van vakantie. Die avond trakteerde pap en mam ons op een etentje.. Mmmm heerlijk! Ook kreeg ik een selfie stick van pap & mam deze hadden ze uit Italië meegenomen, natuurlijk moesten we deze direct even testen!! Met een volle buik en een kuiltje in ons bed vielen we rond twaalf uur in slaap.

image

 

image

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *