De afgelopen twee weken heb ik van alles mee gemaakt daarom even een update uit mijn leven 🙂

Samen met mijn vriendin zijn we nu aan het knallen in de Basic Fit! We vinden het super leuk.. Maar vooral ook erg gezellig. Wil je graag weten hoe onze workout er meestal uitziet? Kijk dan hier

basicfit

Mijn vriend mocht vorige week starten op de Nederlandse kampioenschappen.. Dit deed die super goed!! Samen met zijn paard behaalde hij een 7e plaats.

image

Vorige week kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera!! Woooh wat een mooie foto’s maakt de camera en wat zitten er veel opties op. En Jaa het is soms nog een beetje uitzoeken hoe de camera precies werkt, maar al doende leert men 🙂

image

Vorige week zaterdag ging ik met mijn vriendin op stap. We gingen na Bataviastad en naar de Primark in Almere. We hadden een gezellige dag met als afsluiter de Mc Donald.

Vrijdag 4 september was ik jarig!! Ik heb een super leuke dag gehad en ben goed verwend. Van mijn vriend kreeg ik een houten wandbord. Daarbij kreeg ik een waardebon om leuke tierelantijntjes aan te schaffen voor op het wandbord. Ook kreeg ik een nieuwe tas, heerlijke parfum van Calvin Klein, uiltjes voor in huis, etc. Jaaa ik ben super verwend. Ik maakte voor deze dag die hemelse chocolade monchou taart met karamel en oreo! De taart is een calorie bom en een klein beetje machtig.. Maar ach je bent maar 1x in het jaar jarig 🙂 hihi.

image

Tot slot.. Vandaag heb ik eindelijk weer eens zonder pijn aan mijn scheenbeen kunnen hardlopen.. Heerlijk!!

Ik liep 10.1km in 54:22.

image

 

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *